laupäev, 29. november 2008

Millise soovituse andis Aivar Riisalu Väike-Maarja elanikele?

Riigikogu liige ja Meie Mees Aivar Riisalu kohtus 27. novembril Väike-Maarja vallarahvaga, et rääkida asjadest nii, nagu need on riigis parajasti. Kohale tuli ligi 50 inimest, teiste seas ka vallavanem Olev Liblikmann ja volikogu esimees Hans Kruusamägi.

Põhiliselt räägiti ikka majandusekriisist ja kuidas see järgmisel aastal üha süveneb. Aivar Riisalu soovitus Väike-Maarja elanikele raske aja ülemiseks oli lihtne, aga konkreetne: hoia oma perekonda ja hoia oma töökohta ja esimene on teisest tähtsam. Kui on olemas kokkuhoidev perekond ning töökoht, mis ära toidab, siis nii saamegi nendest raskustest, mis hetkel majanduses valitsevad, üheskoos üle!

Riisalu selgitas, et peaministri ülesanne on eelkõige kanda hoolt oma rahva eest. Ta peab suutma inimesi ette hoiatada rasketest aegadest. Riigikogu liige toonitas, et Eesti rahvas on usin ja töökas ning suudab kriisidest ette teatamise korral varuda endale tagavarasid ka halvemateks aegadeks. „Eestlased on alati osanud seeni ja marju korjata ning nendest hoidiseid valmistada. Viimasel ajal on aga kõik vajalik poest ostetav ja majandus mängib igaühe elus üha suuremat rolli ja seetõttu on kriisiolukorrast teavitamine märkimisväärselt olulisemaks muutunud,“ lisas Riisalu. „Kahjuks peaminister Ansip ise majanduskriisi ei tunnistanud, rääkimata siis rahva informeerimisest ja hiljem oli juba liiga hilja.”

Riisalule meie vallaelanike ellusuhtumine meeldis niivõrd, et avaldas isegi lootust, et ta võiks asutada Väike-Maarja valda oma ettevõtte.


Mõned pildid üritusest….











1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tahaks juba uusi ja huvitavaid lugusid lugeda.