esmaspäev, 21. september 2009

Pensionide tasuta kojukanne tuleb taastada!

Mõistan hukka sotsiaalminister Pevkuri Swedpanka hurjutava mõtteavalduse, kuna ükski võõrpank ei saa Eestis lahendada riigi tegematajätmisi.

Leian, et sotsiaalminister on Swedbank’i sarjates äärmiselt silmakirjalik. Teame ju kõik, et just sotsiaalministri kodupartei – Reformierakond ajas pensionärid Rootsi suurpankade hammaste vahele, lõpetades pensionide tasuta kojukande läbi riigile kuuluva Eesti Posti ja surudes vanurid oma raha pankadesse hoiustama ja sealt seda kalli raha eest ka nüüd välja võtma. Tulla praegu rääkima, et küll on ikka halvasti, et võõrpank kodupensionäre koorib on tõsiselt alatu ja eakaid inimesi solvav. Asi ei ole mitte pangas, vaid Vabariigi Valitsuses, kes on selgelt pensionäridevaenulik.

Olukorra päästmiseks tuleks pensionide tasuta kojukanne kiiremas korras taastada. Reformierakonna maailmavaade seisnebki ju selles, et nõrgemad peavad ise hakkama saama. Kuuludes ise aga Keskerakonda olen kindlal veendumusel, et nõrgemaid peab aitama ja antud situatsioonis saab seda kõige tõhusamini teha just riik, kelle esindajaks sotsiaalminister ka on.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Täiesti õige! Oravapartei ongi üks paras petiste partei!

Master of All Commanders ütles ...

Tõesti ma ei mõista, mis neil reformierakondlastel viga on? Kas nad ei saa aru, et keegi ei usu neid enam ning rahvas näeb neid läbi! See Pevkur pole kunagi olnud just kirkaim kriit oravate karbis. Reform olevat saanud rootsi pankadelt ikka kenakese nutsu selle eest, et Eesti panganduse svenssonitele maha müüsid.

Priit Kutser ütles ...

Minu arvates on äärmiselt julm just see, et toosama Reformierakond, kes nüüd siis rootsi panku pensionäride kiusamises süüdistab, tõstis emapalka 35 000 kroonini, kuigi oleks selle võinud jätta nt 15 000 kroonini. Pensionärid on reforikate jaoks puhas saast! Samas arusaadav, Reformierakond ja sotsiaalvaldkond on üksteisest sama kaugel, kui Maa Pluutost, kui mitte kaugemalgi...

Anonüümne ütles ...

Hea Siret Kotka, palun öelge, miks Teie värskes üllitises Väikemaarjalane mustatakse teisi erakondi? Milleks selline käitumine vaajlik on? Ma pigem ei hakka lugema, mida te siin blogis kirjutate, aga miks Te mustate. Kas siis ei ole võimalik teha oma lehekest nii, et ei näita Teistele näpuga? Kõik olete ühe vitsaga löödud, aga keegi ei suuda peeglisse vaadata. Ja nii Te kaotasitegi juba ühe hääle.

Anonüümne ütles ...

Ka mina sain selle ajalehe, aga ma pean ütlema - ei olnud selles midagi nii teiste erakondade mustamist.

Mulle pigem tundub, et see eelmine kommentaator on ise mingi erakondlane või mõne teise erakonna väga suur fänn, et nüüd siia siis sellise kommentaari kirjutab.

Siret ja Keskerakond rääkisid enda asjadest ja mõtetest.

Jõudu ja jaksu, mina igatahes küll lähen valima Keskerakonda ja Siret Kotkat!

Õige tüdruk, õiges kohas - Väike-Maarja vallavolikogus!

Relsek ütles ...

Juhtusin samuti lugema Väike-Maarja Keskerakonna ajalehte Väikemaarjalane. Tõsiselt sisukas ajaleht ja ma jään ootama juba järgmist!

Mina valin Siret Kotka - nr 155!