esmaspäev, 12. oktoober 2009

Kes on Keskerakonna Väike-Maarja vallavanema kandidaat?

Keskerakonna Väike-Maarja vallavanema kandidaadiks on Aivar Niinemägi ja volikogu esimehe kandidaadiks Hans Kruusamägi.

Minu arvates on Aivar Niinemägi väga hea vallavanema kandidaat, sest vallavanem peab tundma valla elu-olu väga hästi ja seda Aivar Niinemägi ka tunneb. Pandivere Arendus- ja Inkubatsioonikeskuse juhatajana suhtleb ta nii külavanemate, põllumeestega, ettevõtjatega ja erinevate organisatsioonidega ning on teadlik meie valla nii muredest kui ka rõõmudest.

Enne seda oli ta Väike-Maarja valla arendus-ettevõtlusnõunik. Usun siiralt, et kui Aivar Niinemägi saaks Väike-Maarja vallavanemaks, siis on meie vallal sellest ainult võita.


PS! Viimasel ajal on tulnud inimesed minu juurde küsima ja pakkuma, kas mina kandideeriksin Väike-Maarja vallavanemaks. Siinkohal tahangi kõiki neid armsaid inimesi minule osutatud komplimendi eest tänada, kes oleksid mulle valla otsese juhtimise usaldanud. Jätaksin selle ameti aga hetkel mõne kogenuma inimese kätesse ja kutsun vallarahvast aktiivselt osalema valimistel, andes usalduse märgiks oma hääle, kas siis minu või mõne teise Keskerakonna kandidaadi poolt.

Ja veel selline asi, et kui ma mõni nädal tagasi kirjutasin oma blogis, milline võiks minu arvates olla tulevane vallavanema kandidaat, siis ei pidanud ma ennast silmas. Jutt oli meie kodukandi 35-aastasest nooremehest, kes juhib praegu Tallinna linna ning arendab pealinna ettevõtlust ning transpordivaldkonda.